Digital tilstandsrapport!

Vi utfører digital befaring på dine digitale flater

  • Få en brukervennlig nettside bygget for salg og leads
  • Bygg din merkevare effektivt på sosiale medier
  • Spar penger på digital rådgivning
  • Bruk innhold som er søkemotoroptimalisert

Er du interessert?

Rapporten er laget med tanke på de som har ansvar for markedsføring eller salg, og hjelper å vise hva man eventuelt kan gjøre bedre.

Visste du at tilstandsrapporten er helt gratis og helt uforpliktende?

Kom i gang nå!

Noen av de vi har jobbet med

Spar penger på digital synlighet.

For å være konkurransedyktig i dagens marked, er det kritisk at kunden din enkelt kan finne frem til de tjenestene og produktene du tilbyr. Ved å ha fokus på merkevarebygging i sosiale medier, innholdsproduksjon, strategi og søkemotor optimalisering, er det lettere å kontrollere veien til dine tjenester og produkter. Hvor mye taper du på en digital strategi som kunne vært bedre?

Bygg din merkevare på sosiale medier

Å utvikle en digital strategi er både tidskrevende og utfordrende. Uten klare rammer er det vanskelig å bygge innhold som skaper verdi. Med digital rådgivning for sosiale medier og analyse av nettside, kan vi hjelpe deg å tilpasse ditt budskap, og hvordan du kommuniserer ut mot kundene!

Bruk digital markedsføring som skaper verdi

Få full kontroll på hvordan du møter din kunde på alle digitale flater. Brukere oppfører seg forskjellig på Google enn på Facebook, likeså på Instagram, Snapchat og LinkedIn. Benytt deg av skreddersydde kampanjer, tilpasset der hvor kunden befinner seg i kjøpsreisen. Gjennom digital rådgivning hjelper vi deg med profilering, innholdsproduksjon, webutvikling og kampanjestrategi.

Hva er en digital tilstandsrapport?

Jo, det er akkurat det det høres ut som. Vi foretar en gjennomgang av hvordan du er og hva brukerne finner om deg på nettet. I det ligger at vi analyserer din synlighet på Google, din aktivitet på Facebook, LinkedIn, Instagram og de andre sosiale mediene du bruker, og hvordan den betalte tilstedeværelsen (den digitale markedsføringen) din er!

Digital strategi = resultater.

Gjennom en digital strategi produserer vi innhold og kreative løsninger for effektiv og strukturert digital markedsføring. Enten du skal lansere et produkt, eller en tjeneste følger vi deg opp på Google, Facebook, LinkedIn, Instagram eller hvor det måtte være på Internett. Ja, kort og godt fra A til Å. Vi hjelper deg å trekke frem det som fungerer bra slik at du kan bygge videre på dette.

Spar tid med digital rådgivning

Din rådgiver kommer med praktiske detaljer og nøkkelinformasjon som hjelper deg å få forstå alt av digital markedsføring. Ved å bruke en digital tilstandsrapport, kan vi hjelpe deg å kartlegge hvordan du kan spare penger, tjene mer og få ut ditt budskap på en mer kostnadseffektiv måte!

Nå kunden med søkemotoroptimalisering

Helt til slutt, og gjerne det viktigste; Ikke glem å tilpass din nettbutikk eller nettside for alle enheter. Dette vil styrke kundens brukeropplevelse og telle positivt ift. din plassering på Google. Gjennom analyse og innsikt hjelper vi deg og kartlegge hvordan du kan bygge din nettside med en klar plan for konverteringer, søkemotoroptimalisering og tilgjengelighet.

Bystasjonen

Birte Wiiberg, Senterleder
Vi sparer tid og penger ved å bruke noen som spesialiserer seg på digital markedsføring!

Hove Plantesalg AS

Camilla Holst Hove, Daglig leder
Vecora hjelper oss å annonsere på alle digitale flater med flere kreative ideer.

Det Stavangerske dampskibsselskab

Løyning, Konsernsjef
Nettsiden Vecora leverte er brukervennlig og laget med en klar strategi for våre tjenester.

Vi jobber med noen av de største merkevarene i regionen.